Login |  Register




Post new topic Reply to topic  [ 51 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
Author Message
 Post subject: Re: Bedah Foto 'bubur sumsum candil'
PostPosted: 10 Apr 2012, 08:31 
Joined: 20 Apr 2011, 21:46
Posts: 719
VIP

[1418]

kubrik wrote:
waaaaa ,, kerennnn om roisgimo ,,, jadi kayak photo jaduls banget ya ,,,,
pake plug-in gak om ?

:idea:

roisgimo wrote:
Newbie ikutan nempel, moga-moga berkenan om Kubrik, croping sedikit di sebalah kanan dan atas, pemilihan tonal dan area terang disekitar object untuk memperkuat emosi, BG tidak perlu dibuang krn menurutku ikut memperkuat cerita dalam foto,........IMHO ya om :D

Processing :
- Tonal contrast
- bleach bypass
- BW overexposure
- BW high structure
- cross processing
- Darken Ligthen center
- Vignetting



betul om Kubrik, pake plug in di PS, Nik color dan Nik Silver, maaf kalo kurang berkenan :D

_________________
"Noise is Defect, but Grain is Art"
roisgimo on flickr


Profile E-mail Offline
 

Display posts from previous:  Sort by  

Post new topic Reply to topic  [ 51 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Panel

Top You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Search for:
Jump to:  
 cron